Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Potencianövelés Blog

Potencianövelés Blog

Az ismert szexuális zavarok? Itt a legáltalánosabbak.

2020. május 24. - ETCcrew
Korai magömlés (vagy orvosilag nevezve: ejaculatio praecox) az a jelenség, amikor a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, ezért az viszonylag rövid időn belül, akarata ellenére bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során, nem képes addig késleltetni magömlését, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel. Ezzel azért nem értünk egyet, mert ebben az esetben a megfelelő idejű magömlést a nő egyéni adottságai is befolyásolják. Azon nők esetében például, akik hosszabb ideig tartó törődést igényelnek, a férfiak nagy része korai magömléstől szenvedőnek számítana, míg a néhány perc alatt orgazmust átélni képes nők partnerei -- saját adottságuktól függetlenül - nagyrészt nem tartanák a gyönyör pillanatát korainak.
 
A korai magömlés a férfiak bármelyik életszakaszában akár egyik pillanatról a másikra megjelenhet, sőt súlyos problémaként robbanhat be. Mikor tartjuk egy férfi esetében, hogy problémát jelent a korai magömlés? Akkor ajánlott valamilyen késleltető szer használata, ha már egy nagyon kis szexuális izgalom hatására, illetve még a behatolás előtt, vagy az alatt, esetleg röviddel a behatolás után megtörténik az ejakuláció. Akik korai magömlés ellen küzdenek, általában csak arra vágynak, hogy a korai magömlés kezelése eredményeként (például valamilyen ejakuláció késleltető szer használatával) újra felhőtlenül élvezhessék a szexuális együttlétet. 
Széles körben ismert tény, hogy sok férfi szenved a merevedési zavar miatt, és ez a probléma a kor haladtával egyre inkább fokozódhat. Egyre nehezebbé válhat az erekció produkálása és megtartása is. A webáruházunkban található potencianövelő szerek olyan étrend-kiegészítők készítmények, melyek valódi segítséget nyújtanak a pénisz megfelelő vérellátásában, ezáltal újra képessé válhat a kőkemény erekció elérése. Ha azonnali és gyors segítséget keresel a merevedési zavar otthoni kezelése érdekében, érdemes szétnézni az alkalmi potencianövelő szerek között, ám ha tartósabb eredményeket szeretnél, a kúra szerűen szedhető potencianövelő kapszula a megfelelő választás! Ismerkedj meg a potencianövelő krém hatásával is, enyhébb esetek kezelésére.
A kialakuló merevedési zavar hatásai nem csak a hálószobában nyújtott teljesítményre terjednek ki, hanem idővel a férfi életének más területeire is hatással lehetnek - például az önbecsülésére és a partnerrel szembeni bizalomra is. Sok esetben megfigyelhető azonban az is, hogy a férfiaknál kialakult szexuális zavar később olyan tünetek kialakulásához vezethet, amelyek egy másik szexuális problémához kapcsolódnak.
A sperma férfi által termelt mennyiségére elég sok folyamat lehet hatással, aminek feltérképezése még ma is folyamatban van. Azt már biztosan tudjuk, hogy a sperma mennyiség szempontjából meghatározó a genetika. Igen, a genetika nagyban meghatározhatja, hogy a férfi képes-e a sok sperma termelésére. Ezenfelül hatással lehet még a sperma mennyiségre az életkor is. Kutatások szerint a férfiak sperma termelés csúcsa a 20-as és 30-as éveik között van, aztán csökkenő tendenciát kezd felvenni. Sperma fokozó készítményeink segítségével akár jelentősen több sperma produkálható a szex során. 
 
Az FSD vagyis a női szexuális diszfunkció, ami egy olyan egészségügyi zavart jelent, aminek leggyakoribb tünete az alacsony női libidó és az elégtelen szexuális élvezet. A diszfunkció leggyakoribb okozója közé sorolható például a stressz, a biológiai sérülékenység és más érzelmi tényező. Sokan nem is gondolnak bele viszont egyértelmű a kérdés: Vajon a hormontartalmú fogamzásgátló használata milyen módon (közvetlenül vagy közvetetten) avatkozik bele a szervezet kémiai működésébe és ez által hogyan változtatja meg a nők szexuális étvágyát?
 
Az egyik kutatás esetén a tudósok összesen 1.046 fő, önkéntes nőt vizsgáltak meg, akik mind alkalmaztak valamilyen fogamzásgátló módszert. Érdekes módon, e nők 32,4 százaléka számított veszélyeztetettnek az FSD szempontjából, illetve 20,4 százalékuknak voltak más, egyéb szexuális zavara. Például: hypoaktív szexuális vágy szindróma, csökkent váladéktermelés, közösülés közbeni fájdalom és a többi.
 
Egy másik tanulmány során, csak a kifejezetten fogamzásgátló tablettát használó nőket kérdezték meg és jelentős arányban vallották be azt, hogy a hormon tartalmú gyógyszer szedése után jelentkezett a probléma, vagyis annak hatására csökkent a libidójuk. A szakemberek, nőgyógyászok elmondása szerint gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy az antiandrogén hatású egyfázisú tabletták, amelyeknek az a feladata, hogy csökkentsék a tesztoszteron szintet, leginkább ezek esetén merül fel a libidó csökkenés.
 
A kutatások által fény derült arra, hogy nem csak a hormon tartalmú fogamzásgátló tabletták okozhatnak csökkent libidót, hanem számos más ok is állhat a háttérben, amelyek miatt a nők többsége számol be a csökkent libidóról.
Természetes hatóanyagokból összeállított női vágyserkentő szerek segítségével ismét forró lehet a hálószoba. A női ajzószerek szerek rendszeres alkalmazása a szexuális vágy fokozódását, és az érzékelés minőségének javítását eredményezheti. Rendszeres használat mellett akár teljesen visszanyerhető az egészséges nemi vágy és fokozott női orgazmus érhető el. A női vágyfokozó szerek már kaphatók csepp vagy kapszula formájában - kizárólag növényi anyagok felhasználásával.
A férfiak számára kifejezetten izgató szexuális forma az anális szex, és a téma kapcsán azonnal el is szabadul a fantáziájuk. Azonban a nők többsége viszolyog az anál szex gondolatától is. Talán mások rémesen hangzó beszámolói miatt egy-egy rosszul sikerült anális szex után. Ám mindenképp érdemes leszögezni: a rosszul sikerült anális szex oka az információk, előkészületek és szükséges eszközök hiánya lehet. Annak ellenére, hogy számtalan helyen olvashattuk vagy akár barátoktól is hallhattuk, hogy egy más fajta gyönyör érhető el anális úton, mégis sokan vonakodva adják be a derekukat. A valóban boldog anális élmények érdekében anális szexhez izomlazító készítmények alkalmazása javasolt.
Nincs semmi dolgod, csupán napi 2 alkalommal (reggel és este) használod a pénisznövelő krém legjobbjait, és rendszeres használat mellett a pénisz méretének, hosszúsága és vastagsága növelése tapasztalható. A pénisznövelő krém használatával elősegíthető a pénisz vastagító és a pénisz hosszabbító hatás. Mivel krém hatóanyagai közvetlenül a pénisz bőrébe szívódnak fel, így koncentrált hatóanyag tartalom egyenesen a pénisz erezetére hat. Tágíthatja a péniszben található barlangos testeket, így így növeli a pénisz méretét.
 
Hosszabb távú kapcsolatban a némiképp kisebb méret is megfelelő volt, mivel ez a nő számára kényelmesebb, és ebben az esetben természetesen más érzelmi szempontok nagyobb súlyban kerülnek képbe. 
Azzal a céllal fejlesztették ki a péniszpumpákat, hogy azok a férfiak által áhított kemény és kellően hosszan tartó merevedés létrejöttét támogassák. Vákuumos hatásának köszönhetően a péniszpumpa segít a pénisz vérellátásnak javításában, amely így keményebbé és nagyobbá válhat. Az egyik keresettebb szexuális segédeszköz.
 
A péniszgyűrű igénye elsősorban a merevedési zavar kezelése kapcsán merült fel: mivel ismert módon a merevedés a vér péniszbe tódulásával jön létre, és a vér péniszben maradásáig tart - ha a péniszben tudjuk tartani a vért, képes fennmaradni az erekció is. Ez az egyszerű logika vezetett oda, hogy ma már az orvostudomány is elismert módszerként alkalmazza az úgynevezett orvosi szorító gyűrűket, vagy hétköznapi nevén péniszgyűrű. A péniszgyűrű használata nem bonyolult, azonban nagyon hasznos tud lenni a kielégítő szexualitás érdekében. Az új trendeket is figyelembe véve ma már egyre elterjedtebb a nők számára is izgalmas kalandot kínáló vibrációs gyűrű.
 
Köztudott, hogy az óvszer sem képes 100%-os védelmet nyújtani a nem kívánt terhesség ellen, azonban az óvszer a legbiztonságosabb védekezési mód a szexuális úton terjedő betegségek ellen. Fontos tudni, hogy az óvszer nem csak a nem kívánt teherbe esést gátolja, hanem a nemi úton terjedő betegségek egy részétől is védelmet nyújthat, ha helyesen használjuk. A technikai fejlődés eredményeként ma már olyan különleges óvszerek kerülnek forgalomban, mint az erekciós óvszer, az orgazmus késleltető óvszer, forrósító óvszer, ízesített óvszer, vékony falú óvszer, vagy az extra nagy óvszer. Legismertebb márkák között említhetjük a Durex óvszereket vagy az Amor márkát. Mindkét márka kiváló minőségű anyagok felhasználásával gondoskodik a használók kényelméről az óvszer felhúzása során.
Bizonyára már te is kerültél abba a kellemetlen helyzetbe, hogy a nem megfelelő természetes nedvesedés miatt kényelmetlenné, esetleg fájdalmassá vált a szex. Eldöntötted, hogy veszel valamilyen síkosító készítményt, elmentél egy drogériába, és ott álltál a polc előtt, de a rengetek síkosító gél közül nem tudtál választani. Nem tudtad eldönteni, melyik miben tér el a másiktól. A megfelelő síkosító is személyre szabott, ugyanis attól függ, hogy mire szeretnénk használni. Például a forrósító síkosító vágyfokozó hatással bírhat, de nem mindenki bőre fogja bírni - nekik inkább természetes bio síkosító ajánlott. Az erekciós síkosító segíteni fogja a merevedést, de az ejakuláció késleltetése érdekében inkább orgazmus késleltető síkosító javasolt. Ha orális örömök is terítékre kerülnek, érdemes ízesített síkosítót választani, azonban anális szex során hasznosabb lesz a szilikon bázisú síkosító. Éppen ezért mindenki a saját igényei ismeretében tudja kiválasztani a számára legmegfelelőbbet.
Az erotikus társasjáték mindig egy jó alkalom ahhoz, hogy a párok szórakoztatóan töltsenek egymással minőségi időt, miközben újra és újra képesek felkelteni egymás érdeklődését. Természetesen minden játék végcélja a vágyak felkorbácsolása, és ez a legtöbb esetben természetesen sikerül is.
 
Hitvallásunk mindig az volt, hogy minden lehetséges és valóban hatásos megoldást segítségként kínáljunk a létező szexuális problémák gyors orvoslására. Sok-sok cikket és bejegyzést írtunk már arról, milyen módszerek, technikák léteznek például a merevedési zavar vagy a korai magömlés ellen, és emellett minden esetben elérhetővé tettük a tapasztalatok alapján válogatott leghatásosabb készítményeket is. Most azonban ismét egy új módszert mutatunk be, amely kiemelkedően hatékony lehet a korai magömlés kezelésében, ez a késleltető kapszula. A Long Love korai magömlés elleni kapszula tartalmazza mindazokat a különleges gyógynövényeket, tökéletes arányban, amelyek hatóanyagai megnövelik a vérben az oxigén áramlását, ezzel támogatják a pénisz egészséges működését. A szintén ismert Ejacontrol Kapszula úgyszintén nagy odafigyeléssel válogatott természetes anyagokból készült orgazmus késleltető kapszula, amely gyors felszívódása miatt a Long Love-tól is gyorsabban, akár 45-50 percen belül képes kifejteni páratlan hatását.
Az ember létezésétől kezdve gyűjti tapasztalatait környezetéről, a környezetében található növényekről, és azok szervezetre gyakorolt hatásáról. Őseink tapasztalatai alapján maradt az utókorra a ma is sikerrel alkalmazott vágyserkentő és potencianövelő gyógynövények hagyománya. A legtöbb esetben ezek a gyógyhatású növények nem csak potencianövelő hatású afrodiziákumokként tartandóak nyilván, hanem emellett számos rendkívül előnyös élettani hatással is bírnak. Például képesek növelni az ember általános fizikai, mentális és szexuális energiaszintjét, csökkentik a fáradékonyságot, erősítik az immunrendszert, javítják a koncentrációt. A sejtek folyamatos megújulásában is aktív szerepet játszanak a legújabb kutatások szerint.
Az eddig ismert legerősebb késleltető szer, a Rui Shen Késleltető Olaj az eredeti, és méltán elismert Suifan' Kwang továbbfejlesztett változata, amely most is elérhető. Összegyűjtöttünk minden hasznos információt az orgazmus késleltetők egyik legjobbikáról. A Rui Shen megalkotásával újabb szintre lépett a korai magömlés elleni küzdelem. A termék rendszeres használói a világ minden tájáról maximális elégedettségről számoltak az előírások szerinti használat mellett.
A Kesleltetes.hu a potencianövelés terén is igyekszik folyamatosan tájékoztatni olvasóit a legjobb, legújabb, leghatásosabb módszerekről, tippekről, aminek eredményként összeállítottuk azt a 7 tippet, ami az otthoni potencianövelés során lehet a férfiak segítségére. Ezeket megfogadva kisebb nagyobb sikerrel támogathatjuk a szervezet egészséges szexuális működését, segíthetjük a potencia növekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://potencia-noveles.blog.hu/api/trackback/id/tr4515715340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása