Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Potencianövelés Blog

Potencianövelés Blog

A legkedveltebb anális szex figura

2019. október 27. - ETCcrew

Napjainkban ott tartunk, hogy az online fórumok tanúsága szerint a lányok egyre magasabb hányada is érdeklődő kíváncsisággal kacsingat az anális szex irányába, sőt egyre többen ki is próbálják legalább egyszer - nem megtagadva az anális szex ellenzőinek igazán népes táborát sem. Míg ezen utóbbi típusba tartozó emberek erkölcstelennek, lekicsinylőnek tartják, amely során a nőt csupán használati tárgyként titulálják, addig az aktív anális kalandorok éppen a párok közötti intimitás rendkívüli elmélyülését említik érvként. Egy dolog azonban kétségtelen: a szex ilyen rendkívüli formája egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalabbak között és a középkorúak körében is.

Az anális szex kedvelőinek tájékoztatói alapján az anális szex a hüvelyi szextől számottevően eltérő, különös élvezetet nyújthat a pár mindkét tagja részére elmondásuk szerint különösen a kialakuló magasfokú bizalom okán. A kesleltetes.hu egyik népszerű cikke alapján bemutatjuk a legkedveltebb anális szexpózt részletes leírással. Ezt az anális szexpózt nevezték meg a legtöbben a rendszeresen anális szexet gyakorló párok közül, így elég tapasztalat áll emögött a szexpóz mögött.

A bevaduló kutya póz

Mondhatjuk, hogy a most bemutatott szexpóz a hagyományos, egyik alapvető szexpózként is ismert kutya póz némiképp módosított, finomított, anális szexre specializált verziója, amely az átalakítást követően az anális szexhez igényelt kényelmet és biztonságot tudja nyújtani ezen szexuális forma kedvelői számára.

Kivitelezése

A pár hölgy tagja négykézláb helyezkedik el kiindulásként, így a tenyerén, vagy a felső testét leengedve a könyökén, esetleg még lejjebb engedve a vállain és fején támaszkodik. Ez utóbbit sokan mondják "pucsításnak" is. Ha a hölgy kényelmének maximálisan megfelelően elhelyezkedett, és sikerült teljesen ellazítania hátsó izmait, akkor a férfi lassan hátulról megközelítheti. (Tipp: a behatolás gyorsabban, és emiatt fájdalomentesebben történhet a teljesen erektált pénisszel, amely szükség esetén potencianövelő támogatásra is szorulhat.) Annyiban tér el ez a szexpóz az eredeti verziójától, hogy az anális szex alkalmazva a hölgy lábai javasoltan a férfi lábainak külső oldalán helyezkednek el, tehát az urak a hölgyek lábai között térdelnek (vagy állnak az állva végzett anális szex esetében), ahogyan jól látszik a lenti képen is.

Azért van szükség erre a kisebb változtatásra, mert az anális szex alkalmával nagyon fontos az izmok ellazításának, és a hozzáférhetőségnek a biztosítása. Ha a hölgyek lábai nagyobb terpeszben maradnak, sokkal könnyebbé, és ezáltal fájdalommentesebbé válhat az anális behatolás.

Kutyapóz az anális szex során

Az anális szex alatt az uraknak lehetősége nyílik a hölgy testének kényeztetésére, a hozzáférhető testtájékok simogatására, de a behatolást követően - ha már mindkét fél tudja élvezni az együttlétet -, akár egymáshoz is tudnak simulni, amely fokozza a helyzet intimitását. Így lehetőség nyílik már a hölgy hátának, nyakának, és a fülei környezetének csókolgatására is, amelyek bizonyítottan a hölgyek erogén zónái. Az ügyesebb férfiak talán a csiklót is képesek elérni, ezzel extra gyönyört előidézve. Miért fontos ez? A hölgyek természetes módon kifejezetten feszültek lehetnek az anális behatolást követően - kényelmetlennek érzik a szituációt, ráadásul enyhe fájdalmat is érezhetnek az első alkalommal. Fontos, hogy a férfi testileg is kifejezze támogatását, megbízhatóságát a nő felé, aki így sokkal könnyebben tud majd ellazulni.

A nők ellazulása egy kulcskérdés az anális szex során, ezért erre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, pl izomlazító készítmények beszerzésével és alkalmazásával, megfelelő hangulat teremtésével. Érdemes bevetni egy kis zenét, hangulatvilágítást a legintimebb helyzet érdekében.

Mivel az anális szex során kényeztetett területen nem találhatóak váladékot termelő, és ezáltal a behatoláshoz szükséges nedvességet garantáló mirigyek, így anális szex alkalmával a fájdalommentes behatoláshoz szükséges nedvességet nekünk feladatunk biztosítani. Tehát az anális szex esetében minden esetben kötelező síkosítót használni! Síkosító nélkül az anális behatolás rendkívül balesetveszélyes és kíméletlenül fájdalmas lehet, végső soron pedig szinte biztosan meg is hiúsul. A megfelelő síkosító kiválasztása teljesen egyénre szabottan történhet - ki milyen igényekkel lép fel. Például a vízbázisú síkosítók kíméletesebbek a bőrhöz, ám sokkal gyorsabban szívódnak fel, így szex közben is pótolnunk szükséges - ezzel szemben a szilikonbázisú síkosító készítmények jóval tovább kitartanak, ám egyesek bőre érzékenységet mutathat lehet rá. Érzékenybőrűek számára elsősorban a Bio Síkosítók ajánlottak. Vannak, akik extra élményeket szeretnének Forrósító síkosítókkal, másik a Vágyfokozó Síkosítóra szavaznak. Találd meg a számodra megfelelőt!

Síkosító Síkosító - további információk

A bejegyzés trackback címe:

https://potencia-noveles.blog.hu/api/trackback/id/tr8915213134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása