Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Potencianövelés Blog

Potencianövelés Blog

Új vágyfokozó gyógyszer a nők alacsony szexuális vágyához: Bremelanotide

2019. november 03. - ETCcrew

Az amerikai egészségügyi hatóság a közelmúltban engedélyezte a bremelanotid nevű vágyfokozó készítményt az Egyesült Államokban. Ez egy újonnan kifejlesztett vényköteles vágyfokozó gyógyszer a premenopauzális hölgyek számára, akiknek úgynevezett hipoaktív szexuális vágy rendellenessége (HSDD) van. Tehát: azon nők számára javasolt vágyfokozó szer ez, akik bár még a menopauza előtt állnak, ám mégis jelentősen csökkent a szexuális étvágyuk. A HSDD szakkifejezés a krónikusan alacsony szexuális vágy egyértelmű ok nélküli leírására szolgál a szakirodalomban. Azoknak a nőknek, akik tervezik kipróbálni ezt az új vágyfokozó szert, mindenképp tudniuk kell, hogy a fejlesztett szer gyógyhatásának nem célja az olyan helyzetekben történő vágyfokozó segítségnyújtás, amelyekben a szexuális vágy

  • orvosi okok vagy pszichiátriai betegség
  • interperszonális vagy párkapcsolati problémák
  • egy másik gyógyszeres kezelés vagy gyógyszer mellékhatásai

miatt marad el.

Mit mondanak a vágyfokozó kutatási eredményei?

A nemi izgalom és vágy fiziológiája nagyon bonyolult biokémiai folyamat eredménye a női testben. Ráadásul ezen a szakterületen még túl sok kutatási eredmény sem áll a kutatók rendelkezésére. Becslések szerint a szexuálisan aktív nők 40% -át érintő zavar a szex iránti érdeklődés hiánya, és emiatt igényt tart valamilyen vágyfokozó szerre. Az arányszámok eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen korúak, hol élnek, és hogy szültek-e az érintett nők, de nem kétséges, hogy ez rengeteg nő számára jelentős problémaként kezelendő.

A kutatás során a bremelanotid nevű új vágyfokozó szer hatékonyságát és biztonságosságát vizsgálták, tesztelték. Az FDA által közzétett adatok szerint több, mint véletlenszerűen kiválasztott 1200 nő részesült vagy bremelanotiddel, vagy placebóval történő vágyfokozó kezelésben 23,5 héten keresztül.

A bremelanotidot rendszeresen szedő nők kb. 25% -a számolt be a szexuális vágy fokozódásáról, szemben a placebót alkalmazó nők 17% -ával. A tudományos kutatás a vágyfokozó használatára szoruló nőknek az alacsony szexuális vágy miatt fennálló szorongását is vizsgálta ugyanezen nők körében. A bremelanotiddal kezelt betegek kb. 35% -ánál tapasztalható némi állapotbeli javulás a szorongásban, szemben a placebót szedő betegek 31% -ával. A vágyfokozó szer azonban nem változtatta meg vagy nem javította a kielégítő szexuális események számát, nem állapítható meg összefüggés a vágyfokozó alkalmazása és az orgazmusok száma között.

Ha nem szeretnél vágyfokozó gyógyszert, de kipróbálnál egy hatékony természetes vágyfokozó szert, számodra is hasznos lehet minden információ a Spanish Love Vágyfokozó Cseppekről, amelyek intenzívebb nemi vágyat, és fokozottabb orgazmus-képességet idézhetnek elő rendszeres használat mellett. További információk a kesleltetes.hu webáruházban.

Hogyan adják be a gyógyszert?

Minimum 45-50 perccel a tervezett szexuális tevékenységet megelőzően a nő befecskendezi a vágyfokozó szert a combjába vagy a hasába (ebben partnere is segíthet neki). Nem árulták el egészen pontosan, hogyan is működik a bremelanotid, de annyit tudunk, hogy aktiválja a melanokortin receptorokat, amelyek valószínűleg részt vesznek számos agyi tevékenység lefolytatásában, ideértve az étvágy és a kardiovaszkuláris egészség lehetséges összefüggéseit. A kutatók jelenleg nem tudják pontosan, meddig tart a vágyfokozó szer hatása adagonként, ezért csak naponta egy adagot javasolnak, és a havi maximum sem haladhatja meg nyolc adagot. Ezenkívül további javaslat, hogy azon nők számára, akiknek a szexuális vágy vagy a kapcsolódó szorongás nyolc héten belül nem mutat javulást, abba kell hagyniuk a vágyfokozó szer alkalmazását.

Melyek a vágyfokozó lehetséges mellékhatásai?

Mint minden vényköteles gyógyszer esetében, ezen vágyfokozó szer alkalmazása során is léphetnek fel különböző mellékhatások. A leggyakoribb nem kívánt tünet a hányinger és a hányás, melyet a kutatásban résztvevő nők mintegy 40% -a tapasztalt. A hányinger a gyógyszer első használatakor volt gyakori, és a későbbi adagok során ez már kevésbé jelentett problémát a beszámolók szerint. Ennek ellenére az émelygésnek szenvedőknek mindössze 13% -ának volt szüksége valamilyen gyógyszeres kezelésre hányinger csökkentése érdekében. További lehetséges mellékhatások lehetnek esetleg kipirulás vagy fejfájás.

Mit tudhatunk még erről a vágyfokozó készítményről?

A legújabb bremelanotid a generalizált HSDD-re is hatásos, ami hétköznapi nyelven a csökkent szexuális vágyat jelenti, függetlenül az érintett szexuális tevékenység típusától (beleértve a maszturbációt), a környezetet vagy az esetleges partnerét.

További kutatásokra van szükség a mellékhatásokkal kapcsolatban. Vannak bizonyos biztonsági óvintézkedések is. A magas vérnyomású nőknek kerülniük kell a szert, mert ez ideiglenesen megemeli a vérnyomást. Szintén nem ajánlott a szív- és érrendszeri problémák kockázatának kitett nők számára. Azok a nők, akik a naltrexont kezelik az alkoholfüggőség kezelésére, nem szabad a bremelanotidot gyógyszerkölcsönhatások miatt használni. Emellett néhány nő a tanulmányokban a bőr és az íny elsötétülését tapasztalta. Éppen ezért szigorú orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható készítményről van szó, ami egyben minimalizálja a kockázatot, és javítja a hatásfokot.

A nők számára az alacsony szexuális vágy és az ahhoz kapcsolódó szorongás bonyolult és nehéz kezelni. Bátorító, hogy az FDA a nők szexuális rendellenességeit 20 olyan betegségterület egyikének azonosította, amelyre figyelmet érdemel. A vágyfokozó némileg növeli a nők szexuális vágyát, és enyhén csökkentheti a vágy hiánya miatt fellépő szorongást. Bár a jelenlegi kutatások szerint ez nem javítja a szexuális kielégültséget, és nem befolyásolja a nők szexuális elkötelezettségét, ennek a potenciálisan hasznos vágyfokozó szernek a rendelkezésre állása lehet lépés a helyes irányba néhány nő számára.

Ahhoz, hogy a ez a szer forgalomba kerülhessen, még jónéhány teszten, és engedélyeztetési eljáráson kell átesnie, a szakemberek szerint néhány éven belül már kérhető a házi orvosoktól. Még nem világos, hogy a készítmény felírhatóságát kötik-e valamilyen vizsgálathoz, annyi azonban bizonyos, hogy egy széles körben kereslettel bíró vágyfokozó szer várható a piacra.

A bejegyzés trackback címe:

https://potencia-noveles.blog.hu/api/trackback/id/tr2615286146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása