Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Potencianövelés Blog

Potencianövelés Blog

Merevedési zavar okai

2019. december 13. - ETCcrew

Megesett már veled is, hogy a merevedési zavar a partnered és közéd állt? Rögtön azon agyaltál, hogy vajon mi történik veled? Veled van a hiba vagy a pároddal? Vajon ez örökre így marad?

Mindenesetre le kell nyugodnod ahhoz, hogy visszanyerd a régi formádat, mivel a stressz hatására csak rontasz a helyzeten.  Az impotencia, azaz az erekciós problémának hátterében rengeteg ok lehet. Most a Kesleltetes.hu cikkei alapján összegyűjtöttük a 4 leggyakoribbat, ami miatt a merevedési zavar úrrá lehet rajtad. Amiért érdemes a témával foglalkozni: a merevedési zavar tartós fennállása hosszú távon súlyos pszichés és párkapcsolati problémákhoz vezethet, amelyeket már nem lehet egy pirulával gyógyítani. Éppen ezért a fellépő merevedési zavarral rögtön foglalkozni, és megoldani, amint csak lehetséges.

De miért is pont az én életemben jelenik meg? Mit tehetek, hogy újra ne fussak bele? 

A merevedési zavar leggyakoribb okai:

 

1. Stressz

Ahogy mondani szokás, minden fejben dől el és ott kezdődik. Ez a merevedés esetén is így van, hiszen a szexuális ingerek és impulzusok irányítják a pénisz működését. Abban az esetben, ha meg van a szexuális inger és fejben is rendben vagy, akkor létre tud jönni a kőkemény erekció.  Tehát, ha azt szeretnéd, hogy férfiasságod megfelelően működjön, akkor iktasd ki az életedből a stresszt. Hagyd a munkahelyen a mindennapi gondokat és nyűgözd le partneredet. Hiszen a rossz mentális állapot nem csak az erekció létrejöttére lehet hatással, hanem annak fenntartására is kihat. Sportolj! Menj el rendszeresen futni, vagy edzőteremben, de az úszás is kiváló választás lesz, a hangsúly a rendszerességen van. Sport közben antistressz hormonok szabadulnak fel a szervezetedben, amelyek csökkentik a feszültséget. Kapcsolódj ki valamilyen szabadidős tevékenységben! Vidd el partnered moziba, vacsorázni, vagy tartsatok egy "nyugi-hétvégét" valahol távol. A lényeg, hogy kiszakadj a hétköznapokból.

2. Étkezés

Tanulmányok szerint a merevedési zavar kiváltó okai közül a második leggyakoribb ok a helytelen étkezési szokások és a mozgás szegény életmód. Ami az étkezést illeti, a túlzott zsír fogyasztása káros hatással lehet az erekre és ezáltal a péniszre is. Hiszen, ha nincs meg a kellő véráramlás, akkor sajnos erekciós probléma alakulhat ki. Ha rossz a pénisz vérellátása, akkor nem tud megfelelően működni, nehezebben tud létrejönni a merevedés.Ide soroljuk a különböző stimulánsok fogyasztását is, mint a túlzott mértékű koffein, az alkohol, vagy a kábítószerek. Ezek az anyagok a szervezet teljes működésére hatással lehetnek, így a merevedési zavart is tudják befolyásolni. Kerüld ezeket az anyagokat, és keress természetes stimulánsokat - például a fentebb említett sport, tánc, zenélés. 

3. Kor

Biztosan olvastál már arról, hogy a kor előrehaladtával bizony jelentkezhet merevedési zavar. De a legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy az erekciós probléma már a 30-40 éves férfiakat is érinti. Sőt, a 40 év feletti férfiak több, mint fele küzd merevedési zavarral. Van akivel ritkábban fordult már elő, de vannak olyanok is akik rendszeresen küzdenek az impotenciával. A korral nagyon kezdeni nem tudunk semmit - az idő csak úgy elmegy. Éppen ezért valahol természetes, ha egy idősebb férfi merevedése már nem a régi. Ezt tudomásul kell venni, és még véletlenül sem szabad ezen stresszelni. Ezen minden kortársad keresztül megy! Fiatalok esetében a kor nyilvánvalóan nem tekinthető a merevedési zavar okának, ilyenkor máshol kell keresni a zavar hátterét.

4. Kezelés

Az utolsó egyben legnagyobb probléma az, hogy ha valaki merevedési zavarral küzd és nem veszi komolyan ezt a helyzetet, részben vagy egyáltalán nem kezeli az erekciós problémát. Hihetetlen, mennyire sok férfi van, aki semmit, de semmit nem próbál meg tenni a merevedési zavara ellen. Tehát a nem megfelelő és/vagy helytelen kezeléssel csak rontasz a férfiasságod visszanyerési esélyein. Érthető a dolog, hiszen nem szívesen mondod el párodnak az erekciós problémádat vagy elég kellemetlen egy szakorvost felkeresni merevedési zavarral. Mégis, ha úgy érzed ez szükséges, lépd meg! Ne feledd: a kezeletlenül hagyott merevedési zavar cikibb, mint az, ha segítségre van szükséged, de ezt belátod, és hajlandó vagy felvenni a kesztyűt.  

Ha abban a cipőben jársz, hogy a fent említett okokat kiiktattad az életedből de még mindig merevedési zavarral küzdesz, viszont nem szeretnél orvoshoz menni az erekciós problémáddal, akkor még mindig kipróbálhatsz potencianövelő készítményeket, amelyek vény nélkül kaphatóak. Ebben az esetben válogathatsz a potencianövelő kapszulák, potencianövelő krém és sprayk közül.

Az egyik legkedveltebb forma a potencianövelő kapszula, mivel azokat az aktus előtt kell bevenni, körülbelül 15-20 perccel. Némi idő elteltével, ahogyan felszívódik a kapszula már készen is állhatsz a szexuális együttlétekre. Ezek a potencianövelő kapszulák kombinálva használhatóak potencianövelő krémekkel, ha biztosra szeretnél menni. Rengeteg helyen kaphatóak már ezek a természetes összetevőket tartalmazó potencianövelők, ezért érdemes olyan helyről vásárolni, ahol eredeti termékek kaphatóak. Ami remek ezekben a potencianövelőkben az, hogy olyan gyógynövényekből állnak, amelyeknek a férfiasságra gyakorolt pozitív hatását már évtizedek óta ismerjük.

 

További segítségért felkeresheted a potencianovelo1.hu oldalt is, ahol újabb hasznos tippeket találhatsz a merevedési zavar otthoni kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://potencia-noveles.blog.hu/api/trackback/id/tr4015350858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása